Gezicht, hals en decolleté

gezicht-hals-decollete-contentEven een momentje voor u zelf

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Door vermoeidheid en stress versnelt het verouderingsproces van uw huid. Gelukkig kunt u hier iets aan laten doen. Maak regelmatig tijd vrij om u te ontspannen en uw huid die behandeling te geven waardoor u weer kunt stralen.

Behandeling afgestemd op uw huidtype

Bij uw eerste bezoek krijgt u een huidanalyse en wordt bekeken welke behandeling en producten voor u het beste resultaat geven. Natuurlijk houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Ons streven is om uw huid in optimale conditie te brengen en gezond te houden. Uw huid krijgt weer een frisse, vitale uitstraling.

Behandelmethoden, kuren en thuisgebruik

het is belangrijk dat u dagelijks uw huid goed onderhoud, wij geven u advies over de producten die het beste bij uw huidtype en huidconditie passen. Wij adviseren een frequent bezoek aan uw schoonheidsspecialiste, zodat uw huid in optimale conditie blijft. Wij bieden speciale kuurbehandelingen om de beste resultaten te kunnen behalen.

REVIDERM & Cellucur – Behandelingen

Omdat wij pas net zijn gestart met het aanbieden van REVIDERM en Cellucur in onze salon, staan de verschillende behandelingen met prijzen hieronder vermeld. Deze kunt u nog niet terug vinden op de prijslijst.

Reviderm Classic € 65,00
Regeneratie behandeling zonder Microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide en fletse huid te reactiveren. De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. Ervaar wat Reviderm dermocosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.

Reviderm Peel vanaf € 75,00
De Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

Reviderm Quality Peel + Hydrolage € 95,00
De Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd door gecontroleerde Microdermabrasie. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm PCA Peeling Intens € 89,00
PCA Peeling is een unieke peeling voor de cosmetische studio. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha's), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatiestoornissen (en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Reviderm PCA Intens + Hydrolage € 110,00
Deze prachtige behandeling bestaat uit een complex van fruitzuren (aha's), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm Microdermabrasie in combinatie met ultrasound € 89,00
Deze behandeling is effectief bij huidverjonging of bij huidproblemen. Men krijgt nog betere resultaten als de Reviderm microdermabrasie wordt vervolgd met een Reviderm ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de Reviderm producten beter en dieper in de huid door. Geluidsgolven veroorzaken een minimale trilling van de celwand.

Reviderm Argi-Syn Treatment € 85,00, + Hydrolage € 105
Deze behandeling combineert de maximale dosering van anti-age peptiden als een hoogeffectieve toepassing voor een jeugdige , relaxte en frisse uitstraling. Het effectieve alternatief voor injecties! Gezichtslijnen zijn relaxed; rimpels veroorzaakt door ouderdom worden verminderd. Ideaal voor de door licht beschadigde droge en volwassen huid.

Reviderm Cell Power Lift € 110,00
Cell Power Lift – de naam zegt het al – intensieve activering van de celmetabolisme, vrijgave van de huidige en externe vitale ingrediënten en het verzacht tevens fijne lijnen en rimpels. Een behandeling voor de zeer volwassen en vermoeide huid.

Reviderm Wellness Lift € 99,00
De behandeling die zorgt voor de huid en de ziel! Hyperkeratose wordt intensief verwijderd door de Microdermabrasie. De huid wordt gevoed door amandelolie. Deze dringt diep de huid in en stimuleert de hemoglobine. Dit is de rode kleurstof in de rode bloedcellen van het bloed, deze transporteert zuurstof van de longen naar de organen en weefsels. Samen met de hoogwaardige werkzame stoffen heb je tegelijkertijd ontspanning. De huidfunctionaliteit wordt gestimuleerd en de huid bouwt afweerstoffen op. Ideaal voor de koudere seizoenen.

Reviderm Oxygen 3 Step zuurstof €135,00 zonder nabehandeling, € 179,00 inclusief nabehandeling
Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale celstofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraan vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, de rokershuid en het balanceert de gestresste huid.

Reviderm Micro Needling / Skin Needling € 125,00
Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. De behandeling wordt thuis voortgezet door gebruik van de producten die u meekrijgt in de thuiskit.

Reviderm Hand Boost € 25 (tijdens gezichtsbehandeling)
Intensieve handbehandeling met hydrolage om te regeneren en de handen gezond te houden.

Reviderm handen bleken € 25 (tijdens gezichtsbehandeling)
Handen bleken is een speciale behandeling om de hyperpigmentatie van de huid, veroorzaakt door zonschade of veroudering, te bleken.

Reviderm Neck en decolleté care € 15 (tijdens gezichtsbehandeling)
Speciale behandeling voor de probleemzones hals en decolleté.

Cellucur behandelingen

Acné behandeling € 79,50
Dieptereinigings behandeling voor de onzuivere Acné huid.

Detox Acné behandeling € 89,00
Intensieve dieptereiniging voor de gevoelige acné huid met veel ontstekingen

Couperose behandeling € 125,00
Herstelt de huidbarrière, ontstekingen, kalmeert roodheden en vermindert de rode adertjes.

Contact

Schoonheidssalon Nannie
Elzenpad 4, 5995 BW Kessel
Telefoon: 077 462 2271
www.schoonheidssalonnannie.nl
info@schoonheidssalonnannie.nl

skeyndor neoderma pupa REVIDERM