Hand, nagel en voetverzorging

schoonheidssalon-nannie-hand-nagelUw handen en nagels hebben veel te verduren

Continue komen uw handen in aanraking met water, zon, kou en wind. Hierdoor kunnen uw handen uitdrogen, komen er pijnlijke kloofjes, en barsten of scheuren uw nagels. Verzorging van uw handen beschermt en hydrateert uw huid waardoor deze er jonger en gezonder uit zullen zien. Met een adequate en mooie verzorging van uw nagels kunt u met veel sier uw handen weer laten zien en gebruiken.

Ook uw voeten vragen om verzorging

Ook al heeft u niet altijd direct zicht op uw voeten, u voelt het des te meer als uw voeten verzorging nodig hebben. Wij verzorgen geen pedicure, maar met een speciale behandeling leggen wij graag uw voeten in de watten.

Handverzorging

PARAFFINE PAKKING

Een paraffine behandeling is een aangename en intensieve verzorging voor ruwe, droge en gebarsten (kloven) handen. Nadat uw handen zijn ingemasseerd met een voedende crème, worden uw handen gedompeld in een bad met warme paraffine en verzorgende ingrediënten. Door deze warme handpakking gaan uw poriën open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch en het stimuleert de doorbloeding van de handen.

MANICUREN

Leg uw nagels in onze handen en wij vijlen deze in vorm en verzorgen eveneens uw nagelriemen, zodat een goede en mooie groei wordt gestimuleerd.

COMPLETE HAND EN NAGEL VERZORGING

Vooraf krijgt u een ontspannend handenbadje. Vervolgens krijgt u een speciale scrub en massage waarbij eveneens de nagelriemen losser worden gemaakt. Uw handen krijgen ten slotte een paraffine masker waardoor uw handen weer zacht en elastisch aanvoelen. Ten slotte vijlen wij uw nagels en lakken wij deze af in de door u gewenste kleur.

Nagelverzorging

LAKKEN NAGELS

Met een uitgebreide keuze uit matte, ginsterende en glanzende lakken, kiest u de gewenste kleur die wij zorgvuldig en precies op uw nagels aanbrengen.

Voetverzorging

COMPLETE VOET VERZORGING

Vooraf krijgt u een ontspannend voetenbadje. Vervolgens krijgt u een speciale scrub en voetmassage waarbij de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Ten slotte krijgen uw voeten een paraffine masker waardoor uw voeten weer zacht en elastisch aanvoelen. Ten slotte vijlen wij uw nagels en lakken wij deze af in de door u gewenste kleur.

Contact

Schoonheidssalon Nannie
Elzenpad 4, 5995 BW Kessel
Telefoon: 077 462 2271
www.schoonheidssalonnannie.nl
info@schoonheidssalonnannie.nl

skeyndor neoderma pupa REVIDERM