Lichaam en massages

schoonheidssalon-nannie-lichaam-massagesBehandelingen en massages

Met een lichaamsbehandeling kunnen wij uw spieren laten ontspannen, de afvoer van afvalstoffen versnellen en de huidconditie van uw lichaam verbeteren. Een lichaamsbehandeling kan bestaan uit een peeling, pakking en/of massage voor een deel of uw complete lichaam.

Hotstone massages

De behandeling combineert masseren met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën.Eerst wordt het lichaam met de handen gemasseerd en daarna met warme stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in het spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen overal energieën door geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Orang Malu massages

De Orang Malu massage is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden, die de balans tussen lichaam en geest herstelt. Naast ontspannende manuele grepen wordt er ook gemasseerd met verschillende, verwarmde houten massagerollen die de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren weggemasseerd. Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie.

Spa Senses

Met een Spa Senses behandeling wordt zowel uw lichaam als geest behandeld op basis van de westerse wetenschap en oosterse wijsheid, zodat zij beiden weer in balans komen. Door de negatieve energie en gespannenheid te verwijderen, wordt de vitaliteit van uw lichaam gestimuleerd, herstelt uw huid en voelt u zich na een behandeling diep ontspannen.

Contact

Schoonheidssalon Nannie
Elzenpad 4, 5995 BW Kessel
Telefoon: 077 462 2271
www.schoonheidssalonnannie.nl
info@schoonheidssalonnannie.nl

skeyndor neoderma pupa REVIDERM